Om mig

Jag har funnit en passion i livet! Som en vuxen kvinna har jag med målinriktad träning det senaste året upplevt mycket mer energi och glädje. Vintern 2012 åkte jag mitt första långlopp på skidor, Årefjällsloppet 75 km och 2013 deltog jag i min första triathlontävling och jag är fullkomligt förälskad i båda dessa sporter. Jag har i hela mitt liv hållt på med idrott, träning och fysiska aktiviteter. Som tvåbarnsmor var det under några år betydligt mindre tid och energi för det och jag trodde kroppen hade blivit för gammal för att kunna komma i riktig form igen. Nu känner jag mig i mitt livs form! I mitt jobb som sjukgymnast/fysioterapeut jobbar jag varje dag med att försöka få folk att ta bättre vara på sin hälsa och därmed lättare kunna tackla livets utmaningar och krav. Då känns det bra att jag lever som jag lär! Här i Narvik i nord Norge där jag bor har vi en fantastisk natur att träna i, både på sommaren med midnattssolen och på vintern med mörkertid.

Välkommen att följa mig!

Annonser

16 kommentarer till Om mig

 1. Lisbeth skriver:

  Så flott Kikki 🙂

 2. Anki skriver:

  Hej, ska bli kul att kunna följa din framfart som nybliven Triathlet, hejar på dig 🙂

 3. margaretha bladin skriver:

  Härligt jobbat Kicki 🙂

 4. LöparFia skriver:

  Härligt med en ny blogg att följa. Det är alltid inspirerande att läsa om ”vuxna” tjejer som pusslar familjeliv och träning!

  • triskicki skriver:

   Tack Fia! Ska jobba på att få till en bra blogg. Din ser fin ut och jag känner att jag inte helt har kontroll över wordpress ännu. Trodde jag hade svarat dig men det ser ut som om det inte är publiserat. Eller kom det på mail till dig då i stället för här? Stor förvirring råder!

 5. Gørill skriver:

  Du må huske å planlegge treningssamling hos meg. Mange billige billetter på norwegian akkurat nå, med avreise i Jan-mars. Storlirennet 15.03?

  • triskicki skriver:

   Gørill min vän, du vet jag håller det jag lovar! Träningsläger ska vi ha igen. Men hellre Årefjällsloppet för dig tillsammans med mig, 29/3. Kan inte köra båda så tätt på varandra. Pga. resandet!

 6. Jonas Boström skriver:

  Hej
  Jag har fastnat för din berättelse från Årefjällsloppet. Jag har en relativt nystartad sida där jag samlar race reports för att inspirera andra att röra sig mer och förhoppningsvis också våga anmäla sig till något lopp. Sidan heter http://www.racereport.se och där publicerar jag berättelser som jag tycker är inspirerande och motiverande. I anslutning till publicerad text så länkar jag givetvis tillbaka till din sida så att den som fastnar för dig kan fortsätta följa dig där.
  Skulle jag kunna få publicera denna race report?

  Med vänlig hälsning
  Jonas Boström

 7. Jonas Boström skriver:

  Hej
  Kul att du tar upp Helenas race report, den var med som en av de första på min sida, jag håller därför fullständigt med dig:)
  Jag skickar dig en hint när jag lagt upp din berättelse så får du se om det ser ok ut, annars hör du givetvis bara av dig till mig på mailen.

  Tack på förhand!
  Jonas

 8. Jonas Boström skriver:

  Hej
  Har lagt upp din berättelse, lade in bilderna vid texten (blev inte exakt som din) hoppas det är ok.
  Lycka till med all din träning! Gör du något mer lopp och har en bra story så får du gärna höra av dig:)
  Gjorde också en hint på facebook.com/racereport1
  Vänligen
  Jonas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s