Camp Hemavan dag 9- en bonus dag

Vi skulle åka hem i dag för att få en uppackningsdag hemma innan vardagslivet börjar igen på tisdag.
Men det kom av sig när vi vaknade till strålande sol i morse.

Efter den här solfattiga påskveckan så lockade det verkligen inte att sitta 8-9 timmar i bil i strålande solsken.

Dagen blev fantastisk!

Startade med 10 km löpning tidigt på morgonen uppe på fjället i skidanläggningen med icebugsen på. Det hade frusit på över natten och det bar nästan överallt på snön och i varje fall om jag sprang i gamla skidspår eller skoterspår. Fantastiskt var det också att springa i pistade helt folktomma backar.

Efter den fantastiska upplevelsen och träningspasset så smakade frukosten otroligt gott och gav energi till nästa äventyr.

Vi lånade en hund i huset som dottern tolkade efter i skidspåret. Herre jeeses vad det gick fort, mycket fortare än det pappan körde med skotern när hon tolkade efter den. Hon var jätteduktig att hålla balansen och det var kanske det roligaste hon har gjort i påsken.

För mig blev det också 60 min på randoneeskidor efter lunch för att möta de andra i backen som hade liftkort som gällde för dagen, vilket jag inte hade så jag fick en skönt tredje pass bara för att jag blev lite snål där.

Bilderna kanske kan återspegla hur fin vår sista dag i Hemavan blev.

20140420-221934.jpg

20140420-222012.jpg

20140420-222043.jpg

20140420-222123.jpg

20140420-222158.jpg

20140420-222228.jpg

Annonser

Om triskicki

Jag har funnit en stor passion i livet som en ganska så vuxen kvinna i dag, så har målinriktad träning och tävlingar gett mig mycket glädje och energi det senaste året. Vintern 2012 åkte jag mitt första långlopp på skidor, Årefjällsloppet 75 km och 2013 genomförde jag min första triathlontävling, olympiskdistans i Stockholm. Jag är fullkomligen förälskad i bägge dessa sporter. Jag har alltid idrottat och tränat i hela mitt liv och provat på många olika idrotter och fysiskaaktiviteter. Men som tvåbarnsmor var det en period med begränsad tid och energi till träning och jag trodde kroppen började bli för gammal att kunna komma i form igen. Nu vet jag att det är aldrig för sent och jag känner mig i mitt livs form nu. I mitt jobb som sjukgymnast/fysioterapeut försöker jag varje dag att få folk till att själv ta vara på och förbättra sin hälsa för att må bättre och lättare hantera livets utmaningar och krav. Då känns det fint att jag kan leva som jag lär! Naturen här i Narvik i nord Norge där jag bor är fantastiskt vacker både på sommaren med midnattssol och på vintern i mörkertiden. Välkommen att följa mig!
Det här inlägget postades i Om mig. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Camp Hemavan dag 9- en bonus dag

 1. Lina skriver:

  Åh så härligt med en bonusdag med fantastiskt väder! 🙂

 2. Helena skriver:

  Åh vad underbart Kicki! Jag älskar hundbilderna och längtar så efter en riktigt fjällupplevelse. Det får bli ett mål inför nästa år.

  • triskicki skriver:

   Ja söta barn ger många likes och hundar kanske ännu fler 😃Betydligt fler än selfies…. Rekommenderar Hemavan då; direkt flyg, närhet till allt av aktiviteter, inget behov av bil och trevligt sällskap kan erbjudas. Välkommen!!!

 3. Terese skriver:

  Fantastiskt fin miljö och superhärliga bilder, som vanligt! 🙂 Härligt med en dag extra i solen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s