Camp Hemavan dag 7

Vi har en lång och skööön påsksemester i år, trots att påsken 2014 inte kommer att gå till historien som den mest solrika påsken precis. Men vi håller humöret uppe med träning och aktiviteter, social samvaro med en denna stora familj och god mat, mycket mat, ännu mera mat -åsså godsaker.

I går var prognosen goda solchanser och både jag och sambo Micke planerade en tidig start på morgonen för att få komma ut på egenträning innan det blev familjeaktiviteter.

Jag velade som vanligt; löptur, cykling, längdåkning eller en fjälltur på randoneeskidor???

Micke velar aldrig, han drar på sina randoneeturer på fjället.

Denna gången blev jag uppmuntrad att bli med honom och det är jag glad för. Vi fick en riktigt fin tur tidigt på morgonen innan liftarna öppnade.
Vacker natur, trevligt sällskap ( inte så ofta som vi tränar tillsammans nu förtiden) och ett bra träningspass som kan klassas som ett lugnt långpass träningsmässigt. Blåste rejält på toppen och inte direkt pudersnö att köra ned på. Men en superfin start på dagen innan det blev trevlig skotertur och självklart tolkning efter skotern. Det är liksom den sportiga delen av skoteråkningen för oss som har två gamla och inte allt för snabba skotrar här.
Betydligt mer fokus på naturupplevelse och det sociala än hästkrafter och fart.

20140419-094148.jpg

20140419-094217.jpg

20140419-094252.jpg

20140419-094324.jpg

20140419-094354.jpg

20140419-094427.jpg

Annonser

Om triskicki

Jag har funnit en stor passion i livet som en ganska så vuxen kvinna i dag, så har målinriktad träning och tävlingar gett mig mycket glädje och energi det senaste året. Vintern 2012 åkte jag mitt första långlopp på skidor, Årefjällsloppet 75 km och 2013 genomförde jag min första triathlontävling, olympiskdistans i Stockholm. Jag är fullkomligen förälskad i bägge dessa sporter. Jag har alltid idrottat och tränat i hela mitt liv och provat på många olika idrotter och fysiskaaktiviteter. Men som tvåbarnsmor var det en period med begränsad tid och energi till träning och jag trodde kroppen började bli för gammal att kunna komma i form igen. Nu vet jag att det är aldrig för sent och jag känner mig i mitt livs form nu. I mitt jobb som sjukgymnast/fysioterapeut försöker jag varje dag att få folk till att själv ta vara på och förbättra sin hälsa för att må bättre och lättare hantera livets utmaningar och krav. Då känns det fint att jag kan leva som jag lär! Naturen här i Narvik i nord Norge där jag bor är fantastiskt vacker både på sommaren med midnattssol och på vintern i mörkertiden. Välkommen att följa mig!
Det här inlägget postades i Om mig. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Camp Hemavan dag 7

  1. Lina skriver:

    Ljuvliga bilder! Helt fantastisk miljö! 🙂 roligt med träning tillsammans!

  2. Terese skriver:

    Underbara bilder! 🙂 Kul att träna tillsammans. Jag brukar springa och cykla långrundorma med maken. Bra med draghjälp och farthållare. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s